Zgodba o spominih.

Že od nekdaj nas navdušuje gibljiva slika in njena sposobnost ujeti nekaj več, kot zgolj trenutek. Sposobna je ujeti niz trenutkov ter čustev in ostane živa tudi takrat, ko fotografija že zbledi. Ujeti te nepozabne trenutke in jih povezati v najlepšo ljubezensko zgodbo je naše poslanstvo, ki mu sledimo od prvega izdelanega poročnega filma.

Z izdelavo poročnih filmov smo se začeli ukvarjati leta 2019, ko je v nas dozorela želja po odkrivanju novih ustvarjalnih izrazov, ki niso podvrženi izrazito komercialnim zahtevam, pač pa dopuščajo nekaj več kreativne svobode in oblikovanju lastnega sloga. Začetno negotovost so hitro premagali prisrčni odzivi naših mladoporočencev, ki so bili zadovoljni, da so se odločili za nas. To nas žene še danes in zaradi njih smo vsak dan boljši.

Brez zavedanja, da naše delo ni industrija, ne bi imeli v tem poslu kaj iskati. Zato si dovolimo, da naši mladoporočenci postanejo naši prijatelji in se z njimi iskreno veselimo najlepšega dne. Skupaj s parom se že pred poroko pogovorimo o vseh željah, omejitvah in posebnostih ter tako zagotovimo, da smo na koncu zadovoljni vsi.

Bi rada tudi vidva sodelovala z nami? Nič lažjega. Kontaktirajta nas!

+50

filmskih in TV projektov

+40

zadovoljnih naročnikov

+15

let nabiranja izkušenj

+20

posnetih poročnih filmov

Logo zlat CMLogo viola CM
Kdo smo in kaj počnemo?Kdo smo in kaj počnemo?

Mi smo kreativni izkušeni profesionalni CREATIVE MEDIA

S številnimi televizijskimi in filmskimi projekti smo pridobili dragocene izkušnje, ki jih spretno uporabljamo pri načrtovanju, snemanju in montaži Vajinega poročnega filma. Poglobimo se v Vajino zgodbo in jo skupaj z vama pripovedujemo skozi posnetek Vajinega najlepšega dneva. Prisluhnemo Vajinim željam, ker želimo, da je Vajin poročni film res Vajin najlepši spomin.

Poiščimo se na spletu: