Rezervirajta svoj termin na spletu

Omogočiti Vama želimo kar najboljšo izkušnjo uporabe naših storitev. S tem namenom je na voljo tudi online rezervacija termina, s katero si zagotovita prisotnost naše ekipe ob Vajinem najlepšem dnevu.

Ob online rezervaciji Vama bomo zaračunali 10 odstotni depozit za izbrani paket, ki ga lahko poravnata s plačilno ali kreditno kartico. S plačilom depozita si zagotovita, da Vajinega termina ne bo rezerviral kdo drug. Vsa plačila so varna in šifrirana.

V sedmih dneh (najbrž pa veliko prej 🙂 ) Vaju bomo kontaktirali, da se dogovorimo za predporočni sestanek in podpis pogodbe.

Seveda pa lahko rezervacijo opravita tudi preko emaila ali s klicem, vendar Vaju lahko v tem primeru kdo prehiti. Odločitev je samo Vajina. 🙂

REZERVIRAJTA ENOSTAVNO HITRO ONLINE

Rezervirajta zdaj!

Pogoji spletne rezervacije

  • Za potrditev spletne rezervacije je potrebno predplačilo v višini 10 odstotkov cene izbranega paketa. Plačilo lahko izvedeta s plačilnim in kreditnimi karticami Visa, MasterCard in Diners.
  • Odstop od rezervacije in vračilo depozita je možno v 14 dneh od sklenitve rezervacije, če do izbranega datuma poroke ni manj kot 30 dni. V primeru odstopa od rezervacije izven omenjenih časovnih okvirjev ponudnik predplačilo zadrži kot prispevek za kritje stroškov nerealizirane rezervacije.
  • Vračilo depozita je izjemoma možno tudi v primeru odpovedi zaradi višje sile (smrt naročnika ali ožjih družinskih članov, bolezen naročnika in ožjih družinskih članov, naravna nesreča, epidemija nalezljivih bolezni…). Vračilo depozita se izvede v roku 60 dni po datumu odpovedi.
  • Vplačani depozit pomeni delno plačilo storitve. Ostanek poravnata po prejemu končnega izdelka.
  • V roku osmih delovnih dni po vplačilu depozita Vaju bomo kontaktirali in se dogovorili za srečanje in podpis pogodbe.
Online rezervacija termina