10 najlepših slovenskih pesmi za prvi poročni ples

Prvi poročni ples je trenutek, ki ga nikoli ne bosta pozabila. Če bosta svoj prvi ples opravila sproščena in s kančkom pozitivne treme, bo trenutek še dolgo ostal v vajinem spominu in spominu vajinih prijateljev in sorodnikov. Nikar naj vama ne bo nerodno, če nista rojena plesalca, prav nihče ne bo ocenjeval pravilnosti korakov. Na vajin poročni dan sta najbolj sijoči zvezdi in zato si lahko privoščita napako ali dve. 🙂

Pred prvim plesom pa vaju čaka še kar nekaj pomembnih odločitev. Če se bosta odločila za plesne vaje, bosta morala najti primernega plesnega učitelja in se redno udeleževati vaj. Morda še pomembnejša pa je odločitev o pesmi na katero bosta zaplesala.

Najpogosteje se bosta odločila za pesem, na katero vaju vežejo skupni spomini. Morda se spomnita pesmi, ki sta jo slišala na prvem zmenku, morda bo to pesem, na katero sta v mladosti prvič zaplesala. Odločitev je samo vajina.

Da pa bo vajina odločitev vseeno nekoliko lažja pa smo za vaju pripravili izbor 10 najlepših slovenskih pesmi za prvi poročni ples. Katera je pa vama najljubša?

1. Pepelka – Zlati muzikanti

2. Kot nekdo, ki imel me bo rad – Ditka Haberl

3. Le s teboj – Marta Zore

4. Vzamem te – MJAV & Gregor Ravnik

5. Odgovor že poznaš – Tjaša Hrovat in Uroš Steklasa

6. Za vse življenje – Marko Vozelj & Mojstri

7. Dal bom besedo – Jan Plestenjak, Modrijani in Coto

8. Če bi šla z menoj – Kvatropirci

9. Pred tabo zdaj stojim – Ansambel Unikat

10. Njej – Erosi

Online rezervacija termina