7 razlogov zakaj je jesenska poroka nekaj posebnega

Poletje velja za vrhunec poročne sezone in lahko je razumeti zakaj je tako. Sončni dnevi in topli poletni večeri so kot nalašč za dolga in sproščena praznovanja. A to nikakor ne pomeni, da so ostali letni časi kaj manj primerni za organizacijo Vajinega najlepšega dne. Na spletnem poročnem portalu WeddingWire lahko preberemo, morda za koga celo presenetljiv podatek, da se največ parov poroči v jesenskih mesecih.

Približno 10 odstotkov parov se poroči avgusta, 11 odstotkov maja, 13 odstotkov junija, 36 odstotkov septembra, največ parov pa svoj poročni dan načrtuje v oktobru. Zakaj je temu tako? Preberita nekaj naslednjih vrstic in ugotovita, zakaj je jesenska poroka lahko najboljša izbira!

1. Barve, barve in še enkrat barve

Ko se narava počasi pripravlja na zimsko spanje, se krošnje dreves odenejo v pisano paleto najrazličnejših barv. Odtenki rdeče, oranžne in rumene bodo nedvomno poskrbeli za najlepše ozadje vaših poročnih fotografij in filmov. Jesen je zagotovo čas, ki lahko poroko na prostem naredi še nekoliko bolj romantično.

7 razlogov zakaj je jesenska poroka nekaj posebnega

2. Vreme je idealno

Jesen je naravnost idealen letni čas za praznovanja na prostem. Poletna vročina je mimo, vlažnost zraka je prijetnejša, hkrati pa je še vedno dovolj toplo in suho za aktivnosti na prostem. Idealni vremenski pogoji bodo prijazni tako to Vaju, kot do svatov, predvsem tistih, ki težje prenašajo visoke temperature. Ker v zraku ni toliko vlage in ker se jeseni manj potimo, bodo tudi ličila zdržala dlje.

7 razlogov zakaj je jesenska poroka nekaj posebnega

3. Jesensko cvetje

Jesensko cvetje je tako posebno, da si je prislužilo svojo povest, film in pesem. Jesenska izbira cvetja bo zagotovo navdušila vsako nevesto. Med jesenske rastline sodijo mačehe, rese, krizanteme, hebe, hojhere, skimije in še številne druge. Kombinirajte jih z različnimi jesenskimi plodovi in ustvarite svojo lastno jesensko pravljico.

7 razlogov zakaj je jesenska poroka nekaj posebnega

4. Sezonske jedi za osebni pečat

Jesen je čas, ko nas narava najbolj bogato obdari s svojimi plodovi. V rokah izkušenih kuharjev bodo iz teh plodov nastale čudovite sezonske jedi, ki bodo Vajini poročni večerji dodale osebni pečat. Buče, hruške, fige in različna zelenjava so lahko izjemna osnova nepozabnega poročnega menija. Nadomestita šampanjec z jabolčnim ciderjem in cimetovo palčko. Zagotavljamo Vama, svatje bodo navdušeni!

7 razlogov zakaj je jesenska poroka nekaj posebnega
7 razlogov zakaj je jesenska poroka nekaj posebnega

5. Manj dopustov, več svatov

Zagotovo si želita, da so ob Vajinem najlepšem dnevu z Vama vsi, ki Vama nekaj pomenijo. Jesenski čas je zato morda še najbolj primeren za organizacijo poroke, saj se bodo svatje do takrat najbrž že vrnili z dopustov in počitnic. Jeseni je tudi manj dogodkov, kot so različni festivali, koncerti in nastopov. Če pričakujeta goste iz tujine, potem ni zanemarljivo niti dejstvo, da so cene letalskih vozovnic jeseni praviloma nekoliko nižje.

7 razlogov zakaj je jesenska poroka nekaj posebnega

6. Druženje ob odprtem ognju

Zagotovo se strinjata, da je ogenj nekaj čarobnega. Ljudje smo že od nekdaj navezani na mistični ples toplih ognjenih prstov, ki grejejo in romantično osvetlijo okolico. Samo predstavljajta si druženje ob koktejlih in toplih plamenih, ki preganjajo hlad jesenske noči. Smo Vaju prepričali? Ne? Potem dodajmo še zvok kitare in načrt za romantično jesensko poroko je popoln.

7 razlogov zakaj je jesenska poroka nekaj posebnega

7. Jesenska poroka je prijazna za žep

Morda Vama ne moremo zagotoviti, da bosta z organizacijo jesenske poroke privarčevala denar, lahko pa Vama zaupamo, da imamo na voljo še nekaj jesenskih terminov za snemanje Vajinega poročnega filma. In za te termine ponujamo popust na naš najbolj priljubljen SREBRNI PAKET. Cena omenjenega paketa v spodaj navedenih terminih je 790 549 evrov.

Prosti termini:

  • 3.10.2020
  • 10.10.2020
  • 24.10.2020

Pokličita na 041 792 578, pišita na info@najinispomini ali izpolnita spletni obrazec.